توضیحات
به:
میوه به حاوی ویتامین C،مواد معدنی،روی،پتاسیم،مس،آهن،ترکیب های فنلی،آنتی اکسیدان های کاتچین و
اپیکاتچین،لیمونین و فیبر غذایی است.جهت پیشگیری از سرطان،کاهش وزن،کاهش کلسترول خون،تقویت سیستم ایمنی
بدن و جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و پوست سودمند است.
خواص به شامل؛سلامتی کبد و بهبود کبد چرب،لاغری و کاهش وزن،سرماخوردگی و آنفولانزا،یبوست، اسهال و فشار خون
می باشد.
برگ به:
کاهش اضطراب،نرم شدن مخاط ریه،ضد عفونی کننده ی انواع زخم ها،تقویت سیستم قلب و عروق،کاهش فشار خون و
کلسترول و تقویت موی سر می باشد.
به دانه:
حاوی مواد مغذی فراوان از جمله؛آهن،پتاسیم،ویتامین C،چربی،تانن ها،پکتین،قند و اسید مالیک است.از خواص آن می
توان به ضد سرطان بودن،درمان سوختگی،خوشبو کردن دهان،ضد درد،درمان سرماخوردگی و تورم های داخلی و یبوست، و
خشکی دهان،تب بر و افزایش دهنده ی میل جنسی اشاره کرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.